ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

9 990 Kč Sušička prádla BOSCH WTW865E2, TEPELNÉ ČERPADLO, třída A+

17.01.2019 - Sušičky - Jičín


Detail inzerátu



 Systém sušení pomocí tepelného čerpadla.

V této sušičce je ohřátý vzduch následně zchlazen, čímž je odstraněna vlhkost. Vznikne tak uzavřený obvod, v němž se teplo (energie) neztrácí. Spotřeba může být nižší až o 50 % oproti běžné kondenzační sušičce. Teplota sušení se pohybuje mezi 50–55 °C, což je asi o 1/3 méně než u běžné kondenzační sušičky při stejné rychlosti sušení. Proces sušení je velmi jemný, zvlášť vhodný pro sušení citlivých textilií a to díky kontrole teploty a zbytkové vlhkosti, postupnému ochlazování prádla, speciální fázi proti pomačkání a oboustrannému chodu bubnu.

Sušička je kondenzační - během sušení je vlhkost (voda) z prádla odváděna do nádobky, z níž se nashromážděná voda po ukončení sušení vylije nebo lze sušičku připojit k odpadu a vlhkost (voda) z prádla bude odčerpávána přímo do odpadu tak jako u pračky.

Energetická třída A+. Až na 7 kg prádla. Displej. Zobrazení času do konce sušení, funkcí a informací na displeji. Menu na displeji. Možnost odloženého startu sušení. Speciální programy: vlna finish, mix, outdoor, super 40´, halenky/košile, časový program teplý, časový program teplý. Cyklus načechrávání: 120 min na konci programu (lze kdykoliv během sušení přerušit a prádlo vyjmout). TouchControl tlačítka: šetrný, ochrana proti zmačkání, menu, změna. Nastavení programů jedním otočným voličem. SoftDry systém sušení: velký nerezový buben s kapkovitými prolisy, asymetrické unašeče ve tvaru vlny. AntiVibration design zajišťuje klidnější chod sušení. Velké prosklené plnící víko. Rodičovský zámek. Osvětlení bubnu. Zvukový signál. Samočištění kondenzátoru. Závěs dveří vpravo, nelze zaměnit. Hloubka 63 cm. Šířka 59,7 cm. Výška 84 cm. Hmotnost 56 kg. Možnost podstavby - vrchní deska se dá sundat.

Plně funkční. Předvedu.

Možno dovézt nebo zaslat.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

Akční nabídka - Sušičky - nové zboží

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.